Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tőzsdei fogadások képes leírás - Fogadó Portál.tlap.hu
részletek »

Tőzsdei fogadások - Fogadó Portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogadoportal.tlap.hu » Tőzsdei fogadások
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budapesti Értéktőzsde

Budapesti Értéktőzsde

A Budapest Értéktőzsde napjainkban az egyetlen hazai tőzsde. Fő feladata, hogy a Magyarországon és külföldön kibocsátott részvények részére biztonságos és jól szabályzott piacot nyújtson, de a 2005-ös Budapesti Árutőzsdével való egybeolvadást követően árupiaci termékek is forognak a BÉT-en.

Fogadás tőzsdére

Fogadás tőzsdére

A bet365 az egyik legdinamikusabban bővülő kulfoldi tulajdonú, tőzsde fodado iroda, képzett szakember gárdából álló csapat ahol 08:00 és 21:00 óra között fogadhat. A bet365 oldalon most különböző termékein fogadhat.

Tőzsdei fogadás

Tőzsdei fogadás

Tőzsdetanfolyam, őzsdei alapképzés elérheő áron előképzettség nélkül. A Tőzsdei Fogadás olvasói évek óta találkozhatnak különféle tőzsdetanfolyamok kínálatával, melyek sokszor jónéhány tízezer, sőt olykor több százezer forintba kerülnek. Az Alapképzéssel most egy régi kérésnek teszünk eleget: tőzsdei képzéseket biztosítunk elérhető áron.

Tőzsdestratégiák

Tőzsdestratégiák

Tőzsdestratégiák, A tőzsdézés természetesen - mint minden befektetés -, kockázattal jár. Minél nagyobb kockázatot vállal, annál nagyobb nyereséget érhet el. A kockázatvállalás mértékét mindenkinek egyénileg, személyes határai szerint kell meghatároznia.

Tuti menü