Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport fórumok képes leírás - Fogadó Portál.tlap.hu
részletek »

Sport fórumok - Fogadó Portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogadoportal.tlap.hu » Sport fórumok
Keresés
Találatok száma - 6 db
 Foci tippek és eredmények

Foci tippek és eredmények

Friss hazai és külföldi foci hírek. Összesen hat sportágban találsz friss híreket. Ez egy jól áttekinthető és egyszerű, mindenki számára könnyen kezelhető oldal. A focis oldalon például, videókkal is kiegészítve vannak a hírek. Friss átigazolási híreik, napra készek. A hoki a forma1 és más sportágakban is rengeteg és hasznos híreket találsz. A kézilabda cikkekben rengeteg magyar találkozóról értesülhetsz, itt biztosan megtalálod a legfrissebb kézilabda híreket, napi szinten, több kategóriákban is.

A legfrissebb sporthírek

A legfrissebb sporthírek

A legfrissebb sporthírek információk, napi sport hírek, sporttörténet, foci, boksz, tenisz vizilabda, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, forma 1, autósport, sportmagazin található a honlapon. Reméljük, mindenki megtalálja majd a számára szükséges információkat itt.

Bikemag

Bikemag

A legnagyobb hazai kerékpáros közösség fóruma. A fórumon többek között a kerékpármárkákról, a kerékpáros versenyekről, a túrákról és az eseményekről beszélgethetünk. Amennyiben hozzá szeretnél szólni valamelyik témához vagy szeretnéd használni a fórum keresőjét és egyéb hasznos szolgáltatását regisztráció után mindezt megteheted; ha csak olvasgatni szeretnél, akkor kedvedre válogathatsz a témakörök és topikok között.

Euroring

Euroring

Az Euro-Ring Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A versenypálya 2004-ben épült, modern vonalvezetése mind a profi-versenyzők, mind a szélesebb felhasználói kör igényeit is kielégíti. Az eltelt évek sikeres versenyei, rendezvényei, pályát rendszeresen használó visszatérő vendégeink (autósok, motorosok, go-kartosok) bizonyították a pálya létjogosultságát a magyarországi sebességkedvelők körében. A pálya teljes hossza 2750 m, melynek vonalvezetése 7 féleképpen variálható.

Hatharom

Hatharom

A hatharom szerkesztőségének célja egy olyan online felület kialakítása, ahol egy modern platformon oszthatják meg egymás között véleményüket a sportszerető felhasználók, hozzászólhatnak a cikkekhez és akár saját blogot is indíthatnak. Az oldalt igazi sportfanatikusok szerkesztik, akiknek mindenük a sport, és ezt szeretnék átadni minden hasonlóan gondolkodó embernek.

Nemzetisport fórum

Nemzetisport fórum

A Nemzetisport újság hivatalos fóruma. A fórumon a magyar és nemzetközi labdarúgásról és focicsapatokról, valamint az újságról, a formula-1-ről, a birkózásról, a jégkorongról, a kosárlabdáról, a röplabdáról, az úszásról, a vízilabdáról, az ökölivásról, a teniszről és még számtalan más sportágról beszélhetünk.

Tuti menü