Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lottó képes leírás - Fogadó Portál.tlap.hu
részletek »

Lottó - Fogadó Portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogadoportal.tlap.hu » Lottó
Keresés
Találatok száma - 7 db
EuroJackpot Lottó

EuroJackpot Lottó

Lottózzon online az EuroJackpot lottón, minden heten legalább 10 miliő euró főnyereménnyel, a szerencsés online nyertes játékosnak mingyjart a sorsolás követően felvehetik a nyereményüket. Euro Jckpot lottó az interneten ugyan úgy működik mind a hagyományos módon, a játékos kiválaszt 5 számot az 50 mezobol és 2 joker számot 10 szám koszul.

EuroJackpot Lottószámok

EuroJackpot Lottószámok

A legfrissebb EuroJackpot lottószámok, itt ellenőrizheted hivatalos lottószámokat hatoslottó, kenó, skandináv, puttó és joker nyereményeit! Online lottószelvény vásárlás amelyet bárki játszhatja hivatalos weboldalon.Az Euró Jackpot eddigi legnagyobb nyereménye, nyerőszámok és nyeremények megtekinthető a lótó számok oldalon keresztül.

Euromillions

Euromillions

Euromillions online lottó hasonló struktúrájú játék mind a legtöbb online lottó amely több európai tagországban játszható az interneten keresztül hetente. Euromillions Jackpot nyerőszámok megtekinthetoek az oldalunkon.

Kenó nyerőszámok

Kenó nyerőszámok

Ki ne ismerné a többtízéve játszható bejáratott magyar lottó játékokat. És a kenót, ami 1996. tavaszán indult útjára Magyarországon, és a magyar szerencsejátékok népszerűségi versenyének dobogójára araszolt fel? A közkedvelt lottó játékokkal ellentétben a kenó játékon a nyereményt nem a nyertesek száma határozza meg, hanem a befizetett tétek nagysága. Ráadásul a kenó kiemelkedő előnye, hogy a szerencsevadászok visszakaphatják befizetett tétjeiket bizonyos játéktípusokban, ha egyetlen találatot sem értek el. A kenó játékban a 80 számot kínáló mezőből maximum tíz számot jelölhet meg a fogadó. A kijelölt számok tetszőlegesen alkalmazott mennyisége határozza meg az egyes játéktípusokat, és a nyerési lehetőségeket. Ilyen módon a kockázat mértékét minden játékos maga állíthatja be, és nyereménye a többi próbálkozótól független, egy nyerőtáblán összeállított fix nyereményszorzóval keletkezik. Oldalunkon megtalálhatók a Kenó esetében az aktuális (valamint a visszamenőleg egy hétre érvényes) nyertes lottószámok a megszokott napi számhúzásokat követően: minden nap az éjszakai órákban.

Lottószámok

Lottószámok

Az oldalon találod a legfrisebb lottószámokat, nyerőszámok és statisztikákkat különböző lottó játékok számait, ötöslottó, a hatoslottó, a skandináv lottó kisorsolt lottó számokat! A következő sorsolás ideje és a várhatóan megnyerhető főnyeremények, híreket és érdekességeket!

LottóSzimulátor

LottóSzimulátor

Ingyenlottó nyereményjáték nyereményekkel. Ez egy olyan játék oldal, ahol kockázat nélkül tudjátok szimulálni, hogy mennyi pénzt nyernétek, vagy veszítenétek ha valódi pánzel szerencsejátékokon lottóznátok!

Nyereményjáték

Nyereményjáték

Ezen a honlapon nyereményjátékok és egyéb más érdekes megoldások talalhato, nyereményjáték, lottószámok, hatoslottó, eurojackpot, ötötlottó, lottó, heti nyerőszámok, rejtvény, ötöslottó, hatoslottó ! Mindenkinek aki szereti a szerencsejatekot bátran ajánlom ezt a weblapot.

Tuti menü