Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredmények - Hírek képes leírás - Fogadó Portál.tlap.hu
részletek »

Eredmények - Hírek - Fogadó Portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogadoportal.tlap.hu » Eredmények - Hírek
Keresés
Találatok száma - 13 db
CsakFoci

CsakFoci

A Csakfoci hazánk egyik legszínvonalasabb footballal foglalkozó online magazinja. Itt megtudhatod mi történik a játékosokkal, csapatokkal, bírókkal, edzőkkel. Videókat és összefoglalókat is megtekinthetsz az oldalon.

Eredmények

Eredmények

Eredmények fogadó portál livescore szolgáltatás kínálata a sportfogadók és szurkolók számára: foci livescore, jégkorong, tenisz, kosárlabda és kézilabda bajnokságokhoz sportfogadás iránt érdeklődöknek.

Foci tabellák

Foci tabellák

Foci tabellák oldal információkat nyujt a a sportfogadóknak foci, jégkorong, tenisz, kosárlabda és kézilabda jégkorong, röplabda, baseball, amerikai foci, krikett, rögbi,bajnokságok állásáról, teniszeredmények élőben.

Kosárlabda

Kosárlabda

A kosárlabda sportág 1891-ben az Egyesült Államokban, a mai Springfield College elődjében, a springfieldi YMCA (Fiatalok Keresztény Egyesülése) Training School-ban született meg Dr. James Naismith jóvoltából. A kanadai születésű testnevelő olyan játékot szándékozott megalkotni, amely a hideg idő beköszöntével teremben, kis területen is játszható és amely nem a fizikai erőre, hanem inkább az ügyességre épít.

Magyar Labdarúgó Játékvezetők

Magyar Labdarúgó Játékvezetők

Magyar labdarúgó játékvezetők testülete tevékenységi körébe tartozik az NB I és NB I/B labdarúgó bajnokságokhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogok (pl. televíziós, rádiós közvetítési jog, név szponzoráció, kereskedelmi jogok) központosított hasznosítása, másrészt a futballvállalatok reorganizációjának állami kezességvállalás mellett kibocsátott kötvényforrásból történő átmeneti finanszírozása és a labdarúgás technikai, infrastrukturális bázisának fejlesztése.

MLSz

MLSz

Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja átfogó információt nyújt a szövetségről, a férfi és női válogatottról, mérkőzésekről. Az aktuális híreket mellett friss képek is található az MLSz honlapján.

ORIGO Sport

ORIGO Sport

Az élő sportoldal ORIGO sport közkedvelt sportágak frisshírei képekkel a sport világából olvasható weboldalunkon. Tematikusan össze vannak gyűjtve a különböző sport hírei. Megtalálhatók többek között a sport, az üzlet, a gazdaság, a bulvár, az autós, filmes, zenei, politikai, játék, mobil hírek, újdonságokat.

OTP Bank Liga

OTP Bank Liga

OTP Bank Liga NB1 focibajnokság eredményei és a tabella, szezon aktuális állása. Élő focimeccsek es az elkövetkező mérkőzések listáját megtalálod itt. Focieredmények a világból válogatott és a bajnokságból !

Rögbi

Rögbi

A rögbinek több fajtája van. Magyarországon az uniós, azaz a 15 fős változat terjedt el, melytől az amerikai foci 19. század második felében vált le. További változatai a 12, a 10 és a 7 fős rögbi. A XX. század elején elindult a ligarögbi változat is, amelyben 13 fő játszik. Az uniós rögbi egyértelműen az angolszász oktatási kultúra alappillérének tekinthető, az angol oktatási intézmények, az angol nevelés filozófiájának tipikus kivetülése. (Forrás: Wikipédia)

Hirdetés
Sporthíradó

Sporthíradó

A legfrissebb sporthírek, percrekész friss hírek a sport világából, minden ami sport. Videók, tudósítások, átigazolások. Sporthírek percről percre. Hazai és külföldi hírek a teniszezőkről és a tenisz versenyekről, azok eredményeiről.

Sportos Hírek

Sportos Hírek

A oldalukon megtalálja az összes aktuális hírt a sport világból. Amennyiben lemaradt volna valamiről az archívumban akár több hétre visszamenőleg is megtalálhatja a híreket. Könnyedén megkeresheti azt a cikket, tudósítást, amire a legjobban kíváncsi. Olvassa nálunk a legfrissebb sport híreket

Sportvilág

Sportvilág

A Sportvilág.net weboldal információkkal és véleményekket nyujt látogatóinak fitnesszel, body building-gel, kerékpárral, wellness-el és táplálkozással kapcsolatos információkat és szolgáltatások nyújt. Oldalunkon megtalálhatóak a legfrissebb sport hírek is.

Tenisz hírek

Tenisz hírek

Tenisz hírek, Századunk első éveiben a hazai teniszsport nagy léptekkel haladt előre. 1904-ben Kertész János így írt: 'Nincsen Lawn Tennis Szövetségünk, mely az ország lawn-tennis ügyeit is fejlesztené.

Tuti menü