Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bajnokok Ligája képes leírás - Fogadó Portál.tlap.hu
részletek »

Bajnokok Ligája - Fogadó Portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogadoportal.tlap.hu » Bajnokok Ligája
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bajnokok Ligája

Bajnokok Ligája

A Bajnokok Ligája oldala minden hasznos információt tartalmaz, amit tudni szeretnél a BL-ről. Olvass a csapatokról, a játékosokról, tudd meg, ők hogyan várják a meccset! Nyilatkozatok, riportok a főszereplőkkel.

Bajnokok Ligája BL

Bajnokok Ligája BL

Vásárolja meg Bajnokok Ligája döntő jegyét, és élvezze több ezer szurkolóval együtt kedvenc csapata futball mérkőzését. A fizetés történhet átutalással, vagy készpénzben irodánkban.Bajnokok Ligája döntő jegyek!

Bajnokok Ligája Története

Bajnokok Ligája Története

Bajnokok Ligája 1955 óta létezik, és napjainkban már az egyik legnívósabb európai labdarúgókupa, hiszen amely csapat megnyeri Bajnokok Ligája dönőjét, az Európa legjobb klubcsapatának mondhatja magát. A selejtezők után összesen 32 csapat marad, melyek 8 csoportban harcolnak tovább a Bajnokok Ligája trófeáért.

BL múlt

BL múlt

A Bajnokok Ligája elődje, a bajnokcsapatok Európa-kupája (BEK) 1955-ben indult világhódító útjára. Azóta rendezi meg rendszeresen az UEFA évről évre az európai elit klubcsapatok tornáját, amely során minden évben eldől, melyik csapat a legjobb a legjobbak között.

BL történelem

BL történelem

Az alábbiakban a Bajnokok Ligájának történelmét követheted végig évről-évre, egészen 1992-től napjainkig. Akkor váltotta ugyanis fel az addigi Bajnokcsapatok Európa Kupáját a BL, és vált korszakunk legnívósabb labdarúgó klubtornájává. Dél-Amerikában a Copa Libertadores hasonló rendszerben működik, mint nálunk Európában a BL, és ezen két torna győztese vívja meg az Interkontinentális Kupa döntőjét, hogy megmutassák, melyik csapat a világ legjobbja abban az évben.

Champions League TV

Champions League TV

Ha nem találtál hazai szolgáltatót, ahol élőben nézheted a BL és egyéb focimeccseket akkor nézd meg a Champions League Tv oldalát. Itt egy meccset több csatornán keresztül is megtekinthetsz. Az élő eredményeket és az összefoglalókat is megnézheted.

Jegyek a BL-re

Jegyek a BL-re

Rendeljen jegyeket a BL-re a Millennium Utazási Irodától! Ár/értékben kitűnő helyeket biztosítunk, igény szerint pedig utazását is megszervezzük. Kombinált jegyeinkről, akcióinkról frissen olvashat heti hírlevelünkben!

Magyar Futball Akadémia

Magyar Futball Akadémia

Magyar Futball Akadémia célja, hogy a következő években olyan képzett és sokoldalúan felkészített játékosokat neveljen, akik jelentős erősítést és biztos, megfelelő szintű utánpótlást biztosítanak a Budapest Honvéd első csapatának.

UEFA

UEFA

Club Atlético de Madrid striker Diego Costa said he had room for improvement after agreeing a three-year contract extension that keeps him with the Liga side until summer 2018. FC Steaua Bucureşti may be treading a well-worn path through the UEFA Champions League qualifiers but there is nothing tired about their attitude towards the competition.

Tuti menü