Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Fogadó Portál.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Fogadó Portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogadoportal.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fogadás

Fogadás

Fontos: a szerencsejáték függőséghez vezethet, mindenki csak annyit kockáztasson, ami nem veszélyezteti az egzisztenciáját!!! Oldalam a fogadással kapcsolatos linkek gyűjteménye, tőzsdei (spread, binary betting), sporttal kapcsolatos fogadások és az ehhez kapcsolódó linkek, tippajánlók, statisztikák, egyéb fogadással kapcsolatos fórumok nem csak magyar nyelven

Hobbi

Hobbi

Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, jártasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása. Ez az oldal megpróbálja összegyűjteni a népszerű hobbikat.

Kártya és a kártyajátékok

Kártya és a kártyajátékok

A kártya tematikus feldolgozása elsősorban annak funkciójától és a felhasználásának a céljától függ. A kártya me3gszületésének története fajtájuktól függően más,-és más korra tehetőek. A francia kártya megszületését VI.Károly király uralkodásának idejéhez kötik. Ugyanakkor találhatóak lexikon bejegyzések arról, hogy a mai kártya elődjét 3000 évvel ezelőtt Senn-Ho császár uralkodása idején eszelték ki, egy udvarhölgy szórakoztatására. Ez a linkgyűjtemény arra tesz kísérletet, hogy az összes kártya fajtát és kártya játékot feldolgozza.

Sportfogadás

Sportfogadás

A sportfogadás.tlap.hu tematikus linkgyűjtemény, összefoglalja a Sportfogadással kapcsolatos weboldalakat itthon és a nagyvilágban. Élőben és interneten keresztül. Sport, hírek, nagy sportfogadókirodák világszerte.

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Ha meg akarsz találni bármit a szerencsejátékokkal kapcsolatban, legyen az casino, póker, lóverseny, totó, lottó Magyarországon vagy bárhol a világban, akkor itt kell keresned. Ha nyerni akarsz, innen indulj el!

Tippmix

Tippmix

Tutilap oldalamon tájékoztatom a megszállott tippmix és sportfogadás játékosokat, hogy melyek azok az oldalak, ahol segíthetnek a részükre. Több olyan oldalt találhat itt nálam mindenki, amelyen kielemzik a tippeket és véleményeket írnak róluk. Statisztikai oldalak, azok linkjei találhatóak meg, amelyből kiderül egy csapat formája. Élő eredménykövetők hivatkozásai is megtalálhatóak, amelyen percre pontosan értesülhetünk az eredményekről! Jó magam is megszállott játékos vagyok és azt szeretném, hogy egyre kevesebb ember bukjon a tippmixen!

Tuti menü